Teatterikorkeakoulu

Suosittelemme Teatterikorkeakouluun tutustumista teatteri- ja tanssialasta sekä valosuunnittelusta ja äänestä kiinnostuneille. Teatterikorkeakoulussa voi opiskella seuraavissa koulutusohjelmissa: näyttelijäntaide (sekä suomenkielinen että ruotsinkielinen koulutus), ohjaus, dramaturgia, tanssi, valosuunnittelu ja ääni. Tarjolla ovat myös seuraavat maisteriohjelmat: tanssijantaiteen, koreografian, tanssinopettajan, teatteriopettajan, valosuunnittelun, äänen sekä Live Art and Performance Studies ja Ecology and Contemporary Performance -maisteriohjelmat. Huom! Kaikkiin koulutusohjelmiin ei oteta uusia opiskelijoita joka vuosi.

Teatterikorkeakoulu sijaitsee Hakaniemen ja Sörnäisten välimaastossa osoitteessa Haapaniemenkatu 6, Helsinki. Teatterikorkeakouluun on Helsingin keskustasta n. 15 minuutin matka julkisilla liikennevälineillä.

Päivän ohjelma 25.10.2018

Teatterikorkeakoulun Koe kampus! -tilaisuus järjestetään klo 10-12. Päivän aikana esitellään eri koulutusohjelmia. Mukaan mahtuu 100 henkilöä. Koska osallistujamäärä on rajattu, toivomme paikalle erityisesti Teatterikorkeakouluun hakemisesta kiinnostuneita. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua itse.

 

Etäisyydet muihin päivän tilaisuuksiin

Matka muihin Taideyliopiston akatemioihin kestää julkisilla liikennevälineillä 15–20 minuuttia.

Aalto-yliopisto

Otaniemen kampus: n. 30 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä

Helsingin yliopisto

Keskustakampus: n. 15 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä

Kumpulan kampus: n. 20 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä

Viikin kampus: n. 20 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä

Tapahtuman tarjoavat