Teatterikorkeakoulu

Suosittelemme Teatterikorkeakouluun tutustumista teatteri- ja tanssialasta sekä valosuunnittelusta ja äänisuunnittelusta kiinnostuneille. Teatterikorkeakoulussa voi opiskella seuraavissa koulutusohjelmissa: näyttelijäntaide (sekä suomenkielinen että ruotsinkielinen koulutus), ohjaus, dramaturgia, tanssi, valosuunnittelu ja äänisuunnittelu. Tarjolla ovat myös seuraavat maisteriohjelmat: tanssijantaiteen, koreografian, tanssinopettajan, teatteriopettajan, kirjoittamisen sekä Live Art and Performance Studies -maisteriohjelma. Huom! Kaikkiin koulutusohjelmiin ei oteta uusia opiskelijoita joka vuosi.

Teatterikorkeakoulu sijaitsee Hakaniemen ja Sörnäisten välimaastossa osoitteessa Haapaniemenkatu 6, Helsinki. Teatterikorkeakouluun on Helsingin keskustasta n. 15 minuutin matka julkisilla liikennevälineillä.

 

Päivän ohjelma 24.10.2019

Teatterikorkeakoulun Koe kampus! -tilaisuus järjestetään klo 10-12. Päivän aikana esitellään eri koulutusohjelmia. Mukaan mahtuu 100 henkilöä. Koska osallistujamäärä on rajattu, toivomme paikalle erityisesti Teatterikorkeakouluun hakemisesta kiinnostuneita. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua itse.

Ilmoittaudu tapahtumaan 16.10.2019 mennessä osoitteessa: https://my.surveypal.com/koekampus2019-ilmo

 

Etäisyydet muihin päivän tilaisuuksiin

Matka muihin Taideyliopiston akatemioihin kestää julkisilla liikennevälineillä 15–20 minuuttia.

Tapahtuman tarjoavat