Ohjelma Otaniemen kampuksella

Aalto-yliopiston ohjelma Koe Kampus! -tapahtumassa 2.10.2019 löytyy alta.

Huom! Muutokset ovat mahdollisia.

Otaniemen kampuksella järjestetään kauppatieteiden, taiteiden ja tekniikan alan ohjelmaa. Tarkempi ohjelma löytyy tästä.

Lyhyesti päivän ohjelmasta:

Aalto-yliopiston Päärakennuksen Dipolin (os. Otakaari 24) yläaulan tapahtumatorilla esittäytyvät Aallon Kauppakorkeakoulu, neljä tekniikan alan korkeakoulua, arkkitehtuurin koulutusohjelma sekä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu.

Tekniikan alan kierroksilla pääset tutustumaan opiskeluun valitsemallasi alalla ja kurkistamaan laboratorioihin ja opetustiloihin. Tekniikan miniluennoilla saat ensimakua oikeista yliopistoluennoista.

Taiteiden alan opaskierroksilla pääset tutustumaan Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opetustiloihin, studioihin ja työpajoihin. Voit käydä myös kuuntelemassa tietoiskun hakemisesta saadaksesi vastauksia erilaisiin hakemiseen ja valintoihin liittyviin kysymyksiin Aalto ARTS -tietoiskuissa. Lisätietoa hakemisesta ja opiskelusta ARTSissa voit kysyä infopisteellä tapahtumatorilla.

Kauppatieteiden osalta pääset kuuntelemaan opiskelusta Kauppakorkeakoulussa sekä Kauppakorkeakoulun Mikkelin kampuksella sekä kuulemaan opiskelijoiden kokemuksia.

Tapahtuman tarjoavat