Osallistu arvontaan kaikilla HY:n kampuksilla!

Osallistu arvontaan jakamalla SoMessa ja antamalla palautetta ohjelmasta! Käy myös kurkkaamassa UniCafe -kahviloita, ja näet missä ja mitä yliopisto-opiskelijat syövät.

Kysy HY:n alumneilta!

Voit kysyä heiltä täällä etukäteen esimerkiksi heidän opintovalinnoistaan, opiskelemasta alastaan tai hakemisesta työpaikkoihin heidän alallaan jne. Vastaukset näihin kuulet esitysten aikana.

Osallistu arvontoihin!

Koe kampus! -kävijä voi osallistua arvontaan joko jakamalla tapahtumasta SoMessa tai antamalla palautetta tapahtumasta. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan UniSportin yhden kuukauden mittainen kausikortti, UniSportin ja Helsingin yliopiston logo-tuotteita tai lahjakortteja Tiedekulman kirjakauppaan.

  • Jaa kokemuksesi Helsingin yliopiston Koe kampus! -tapahtumasta Instagramissa.
    Jaa mielestäsi paras, yllättävin, opettavaisin tai eriskummallisin Koe kampus! -hetkesi Helsingin yliopistossa. Muista lisätä julkaisuusi #unisportfi #koekampus #universityofhelsinki #tiedekulma ja osallistu arvontaan! 
  • Antamalla palautetta ohjelmasta.
    Linkki päivitetään tähän kohtaan ennen tapahtuman alkua.

Käy kurkkaamassa missä Helsingin yliopiston opiskelijat syövät!

UniCafe toimii kaikilla HY:n kampuksilla, ja täällä opiskelijat tankkaavat energiaa opintoja varten, sekä vaihtavat kuulumisiaan tuttujen ja usein myös tuntemattomien kanssa.

UniCafe tarjoaa 25.10. kahviloissaan kaikille Koe kampus! -kävijöille pientä purtavaa edulliseen hintaan. Voit nauttia joko kahvia tai teetä pullan (2,50€) tai  päivän sämpylän kanssa 3,00€.

Tarjous on voimassa seuraavissa kahviloissa:

  • Keskustakampus: Lounas UniCafe Porthania klo 10-13 (Yliopistonkatu 3) sekä Lounas Cafe Olivia klo 10-15 (Siltavuorenpenger 5 A)
  • Kumpula: UniCafe Physicum klo: 10-13 (Gustaf Hällströmin katu 2)
  • Viikki: UniCafe Biokeskus klo: 10-14 (Biokeskus 1, Viikinkaari 9)

Tapahtuman tarjoavat